Az acnlhairguide.com nem áll kapcsolatban a világ egyetlen kormányával, az Európai Unióval, az EU Tanácsával vagy bármely más kormányzati ügynökséggel vagy nagykövetséggel világszerte. Az Acnlhairguide.com egy magánkiadó webhely, amely általános információkat kínál a különböző vízumokról. Az acnlhairguide.com nem ad ki vízumot.

Az acnlhairguide.com oldalon közölt információk csak általános tájékoztatási célokat szolgálnak. A Webhelyen található összes információ jóhiszeműen biztosított, azonban nem vállalunk semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos nyilatkozatot vagy garanciát az oldalon található információk pontosságára, megfelelőségére, érvényességére, megbízhatóságára, elérhetőségére vagy teljességére vonatkozóan. SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK között NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET AZ OLDAL HASZNÁLATÁBÓL VAGY AZ OLDALON NYÚJTOTT INFORMÁCIÓBAN TÖRTÉNŐ VESZTESÉGEKÉRT. AZ OLDAL AZ ÖN HASZNÁLATA ÉS AZ OLDALON EREDMÉNYEZŐ BÁRMELY INFORMÁCIÓBAN HASZNÁLATA KIZÁRÓLAG A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK.

KÜLSŐ LINKEK NYILATKOZATA

A Webhely tartalmazhat (vagy a Webhelyen keresztül Önnek küldhető) hivatkozásokat más webhelyekre vagy harmadik felekhez tartozó vagy harmadik felektől származó tartalomra, vagy bannerekben vagy egyéb reklámokban található hivatkozásokat webhelyekre és funkciókra. Az ilyen külső hivatkozásokat nem vizsgáljuk, figyeljük és nem ellenőrizzük pontosság, megfelelőség, érvényesség, megbízhatóság, elérhetőség vagy teljesség szempontjából. NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT, NEM TÁMOGATJUK, NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET AZ OLDALON VAGY BÁRMELY HIRDETÉSHIRDETÉSEN VAGY EGYÉB HIRDETÉSEN KAPCSOLATOS WEBOLDALON VAGY SZOLGÁLTATÁSON KERESZTÜL ÁLLÍTOTT INFORMÁCIÓ PONTOSSÁGÁÉRT VAGY MEGBÍZHATÓSÁGÉRT. NEM LESZÜNK FELEI AZ ÖN ÉS A TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK HARMADIK FÉL SZOLGÁLTATÓI KÖZÖTT SEMMILYEN TRANZAKCIÓ FELÜGYELETÉÉRT, VAGY SEMMILYEN MÓDON FELELŐSSÉGEINK.

SZAKMAI NYILATKOZAT

Az oldal nem tud és nem is tartalmaz jogi tanácsokat. Az információk csak általános tájékoztatási és oktatási célokat szolgálnak, és nem helyettesítik a szakmai tanácsokat. Ennek megfelelően, mielőtt bármilyen intézkedést megtenne az ilyen információk alapján, javasoljuk, hogy konzultáljon a megfelelő szakemberekkel. Nem adunk semmilyen jogi tanácsot. AZ EZEN AZ OLDALON TARTALMAZÓ INFORMÁCIÓ HASZNÁLATA VAGY BÁRMILYEN BIZTONSÁGRA HASZNÁLÁSA KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGRE TÖRTÉNIK.